← Back to results

Ендокринологично Проследяване

Проследяване и профилактика на  “Ендокринна система” с Хелтико

Проследяване и профилактика на “Ендокринна система” с Хелтико

Ендокринната система се състои от жлези с вътрешна секреция, които произвеждат и секретират хормони. Те попадат в кръвта и различните тъкани в организма. Важно е да знаем, че хормоните контролират редица основни функции на тялото. Когато жлезите не произвеждат нужното количество хормони (хипофункция) или произвеждат прекалено голямо количество (хиперфункция), се развиват заболявания, които могат да засегнат много аспекти от живота. Такива заболявания могат да бъдат: смущения на щитовидната жлеза, диабет, затлъстяване, остеопороза и други хормонални нарушения. В много случай симптомите  биват пренебрегвани от пациентите, което води до увеличен риск за здравето и също така значително понижават качеството на живот.

На база своя опит нашият екип разработи пакети за проследяване и профилактика на повечето ендокринологични и метаболитни заболявания, които  изискват извънболнични изследвания, диагностика и наблюдение. Те Ви дават сигурност, че заболяването ще бъде открито възможно най-рано, както и назначената терапия при нужда, ще бъде своевременно коригирана на база извършените индивидуални лабораторни изследвания и моментното Ви състояние.

Всеки пакет включва различен брой консултации със специалист, според Вашата нужда от профилактика или проследяване.

Друг метод за профилактика и проследяване на заболявания на ендокринната система са образни изследвания на жлезите. Чрез платформата лесно и бързо можете да споделите Вашите резултати от образни изследвания с проследяващия Ви лекар или с друг специалист, за да получите второ мнение. Друго удобство е и възможността да съхранявате този вид изследвания и те да бъдат достъпни за Вас и споделяни по всяко време.

Пакет "Ендокринологично проследяване в Healthyco" с включена 1 консултация на стойност 31 лв.


Пакет "Ендокринологично проследяване в Healthyco" с включени 3 консултации на стойност 78 лв.


Пакет "Ендокринологично проследяване в Healthyco" с включени 5 консултации на стойност 112 лв.