Bringing
medicine
online

Prevention checkups

Our mission is to provide highest quality through consulting for and organising regular medical prevention checkups.

Health webinars

We organise health related online trainings and webinars with focus on your business and expertise. 360 degree approach towards the organisation of your online events.

Digital pathology

Healthyco Pathology’s services you can bring online the whole pathology or roentgenology specialty of your hospital!

Партньори

Medical Diagnostics Laboratory Kandilarov
I&G Brokers
Software Company Ltd.

Другите за нас

Ася Демирева - консултант по кърмене за Хелтико
Когато обстоятелствата налагат да можеш да консултираш онлайн, опитът показва, че с помощ от приятел всичко се случва по-бързо и по-организирано. Точно такъв верен съюзник се оказа платформата Healthyco. Честно казано аз съм от хората, които могат да прекарат живота си аналогово. Новите устройства и технологии откровено ме напрягат, защото все не успявам да се разбера с тях. Е, с това приложение нещата изглеждат елементарно дори за пълен лаик като мен. Освен, че е лесно за работа, има допълнителен елемент сигурност - екип, който отговаря за поддръжката и разрешава дребни неуредици буквално във въздуха (пациент, който не е приел всички настройки и няма активна камера, примерно). За мен работата с Healthyco е чудесно улеснение. За мен това е идеален начин да съчетая аналоговата си същност с новите технологии и възможностите, които времето, в което живеем ни дава.
Ася Демирева, Консултант по кърмене
Това не е просто платформа, свързваща лекар и пациент. Тук за нас, пациентите, работят сърцати хора, които те съпровождат от регистрацията до получаване на крайния резултат - без значение колко време и усилия ще им коства това. Силно впечатлена съм и им благодаря от сърце!
Златина Миланова, Потребител

Healthyco глобално

5 Държави
2500 Клиента
78 Партньора
650 Лекаря

Блог