Дженерали Застраховане

Информация

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group.

Дженерали Застраховане АД оперира на българския пазар от 2006 г. и е лидер в здравното застраховане. Медицинска застраховка Закрила осигурява директен и бърз достъп до лекари - специалисти в цялата страна и спестява ценно време на активно заетия човек. Научете повече за предимствата на Медицинска застраховка Закрила от Дженерали Застраховане АД

Детайли
Телефон
*7222
Уебсайт
https://generali.bg/
Специалности
Акушерство и гинекология, Вътрешни болести, Ортопедия, травматология и спортна медицина, Кардиология, Ендокринология, Общoпрактикуващи, Хирургия, Дерматология, Уши, нос, гърло (УНГ), Алергология, Гастроентерология, Физиотерапия и рехабилитация, Педиатрия, Хематология, Ревматология, Клинична лаборатория, Урология, Пулмология, Ангиология

Специалисти

ЗД

Д-р Людмила Ранкова

Алергология, Дерматология
Руски, Български

Д-р Людмила Ранкова е специалист по кожно-венерологични болести и алергология. През 1989 г. завършва медицина в МУ - гр. София, а през 1996 г. придобива специалност Кожни и венерически болести в МУ - гр. София. През 2006 г., д-р Ранкова придобива специалност Алергология в МУ - гр. София. Интересите на д-р Ранкова са насочени към алергологията и кожните болести, които в съвременните условия на живот стават все по-многолики и сериозни. Д-р Ранкова вярва, че лицето на човешкото здраве е неговата кожа, затова трябва да се грижим за нея не само външно с козметични средства, но и като поддържаме в добро здраве целия си организъм.

Започни консултация
ЗД

Д-р Красен Иванов

Гастроентерология
Български, Английски

Д-р Красен Иванов е преминал обучителни курсове и е участвал с научни постери и презентации в български и европейски конгреси в градовете Рим, Виена, Барселона, Прага и Загреб. Преминал е едномесечен стаж по вътрешни болести в Москва.

Започни консултация
ЗД

Д-р Томи Попмарков

Акушерство и гинекология
Български, Английски, Руски

Д-р Томи Попмарков е специалист акушер-гинеколог в София с над 20 години опит. Понастоящем е началник на диагностично консултативен блок в ПСАГБАЛ "Св. София" София.

Започни консултация
ЗД

Д-р Ася Чакърова

Кардиология
Английски, Български

Д-р Ася Чакърова е специалист кардиолог в София с 10 години професионален опит. Извършва диагностична и терапевтична дейност в областите артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, клапни пороци и ритъмни нарушения, извършва предоперативни консултации и оценка на сърдечно-съдовия риск.

Започни консултация