Стартирай своята онлайн практика сега!

Започни сега

Защо Healthyco

Постоянна връзка с пациентите

Останете свързани със своите пациенти онлайн и ги консултирайте без значение от Вашето и тяхно местоположение. Пациентите Ви ще могат да споделят резултати от лабораторни изследвания, статични (снимки и рентгенови снимки) и динамични изображения (ЯМР, САТ и РЕТ скенер). Използвайки възможностите за онлайн консултиране, които Healthyco предлага ще позволите на повече пациенти да се свържат и консултират с Вас.

Постоянна връзка с пациентите

Различни възможности за комуникация

Възможност за провеждане на видео консултации, само след предварително запазен час от пациента. Вие определяте часовете, в които пациентите да заявят видео консултация. Удобство е и консултация посредством размяна на.

Различни възможности за комуникация

Оптимизирайте времето си

Работите без ограничение на работното място или работното време. От пациентите Ви се снема предварителна анамнеза, за да се запознаете със здравословния им статус. Приоритет на пациентите, които се нуждаят от физически преглед и по-малка опашка пред лекарския кабинет.

Оптимизирайте времето си

Увеличете доходите си

Имате възможност да овъзмездите труда, който полагате извън прегледите в кабинет. Може да привлечете нови пациенти, които желаят да получат второ лекарско мнение. Сами определяте възнаграждението, което да получите.

Увеличете доходите си

Как работи

Заявете профил

За да заявите профил е необходимо да попълните формата на сайта и въведете базови данни за контакт.

Създаване на профил

След получаване на Заявка за създаване на профил наш представител ще се свърже с Вас, за да уточните детайли и да Ви съдейства.

Активиране на профил

Kogato профилът е готов ще Ви демонстрираме как да използвате Healthyco.

Консултирайте своите пациенти

След активиране на профила, Вашите пациенти ще имат възможност да се свържат с вас.

Научете повече

За достъп използвайте данните (емейл и парола), които сте въвели при създаване на профила Ви и неговото активиране.
Имате възможност предварително да се запознаете с постъпилите заявки за онлайн консултация. След вход с лекарския Ви профил ще бъдете пренасочени в тази страница автоматично. Можете да ги достъпите и натискайки върху името си в горния десен ъгъл и избирайки меню "Заявки за консултация"
Може да се запознаете с всички споделени документи, които Вашите пациенти са приложили. Когато влезете в профила на съответната консултация скролирайте до секция "Прикачени изследвания" и "Резултати от образна диагностика"
За да започнете видео консултация с Ваш пациент е необходимо да изберете опцията “Натисни за старт” от мобилното приложение или "Стартирайте видео сесията" от профила на консултацията в сайта.

Имате няколко възможности, за да завършите вече започната консултация (видео или текст):

  • Да дадете медицинско становище;
  • Да изискате допълнително информация;
  • Да отмените консултацията, защото здравословното състояние на пациента предполага посещение в лекарски кабинет.