МЦ Лечебницата

Информация

Лечебницата е специализиран педиатричен и детски неврологичен кабинет в София. Лечебницата е една осъществена мечта. Мечтата децата да идват без страх и сълзи в лекарския кабинет. Да се чувстват уютно и удобно като у дома. Родителите да са спокойни, че опитните лекари и мед. сестри ще се погрижат за техните деца.

Детайли
Държава
Bulgaria
Специалности
Неврология, Педиатрия

Специалисти

Д-р Анабела Галачева

Педиатрия
Български

Д-р Анабела Галачева е детски лекар с придобита специалност от 2013г. Майка. Човек, който се наслаждава на природата, музиката и малките ежедневни неща, който правят живота безценен.

Започни консултация

Д-р Ралица Делиганева

Неврология
Руски, Български

Д-р Ралица Делиганева е специалист педиатър и детски невролог, практикуваща в МЦ Лечебницата - гр. София. През 1996 г. завършва МУ Варна, а през 2002 г. придобива първата си специалност - Детски болести. През 2011 г. д-р Делиганева придобива втората си специалност, която е Детска неврология. През 2014 г. проведожда следдипломно обучение по Електроенцефалография ( ЕЕГ ), а през 2018 г. получава сертификат за Трансфонтанелна ехография ( ТФЕ ). От 2001 г. до 2014 г. тя е работила в УМБАЛ „Света Марина“ Варна като педиатър и детски неролог, а от 2014 г. до 2021 г. - в Болница „Здравето“ София като Началник на Детско отделение.

Започни консултация

Д-р Магдалена Богданова

Педиатрия
Английски, Български

Д-р Богданова е с интереси в областта на здравословното отглеждане на деца, профилактиката и своевременното откриване и лечение на заболяванията в детската възраст.
Има участие в 7th Congress of the European Academy of Pediatric Societies, Paris, 30th of October – 3rd November 2018.
Тя е майка на две деца. Има активен профил в Инстаграм, чрез който информира майките относно ключови теми в израстването и развитието на техните деца: @bogdanova.md

Започни консултация