Здравни онлайн обучения и уебинари

360 градусов подход към организацията на Вашите онлайн събития

Свържи се с нас
Our commitment

Всичко за вашето успешно уеб събитие на едно място

  • Платформа за излъчване
  • Онлайн продажба на билети
  • Рекламодатели
  • Персонализиран съпорт

Healthyco уебинари е правилното решение за

Фармацевтични компании и реколамодатели търсещи иноавтивно позициониране на продукти
Медицински заведения
Соло здравни специалисти и инфлуенсъри

Нашето предложение

Използваме набор от познати на всички инструменти Zoom, Stripe, Facebook. Без излишно усложняване на процеса, поддръжка на всякакъв тип устройства за излъчване или гледане на онлайн събитията.
Ще позиционираме Вашия бранд в събитията, които спонсорирате или водите. Контекстно промотиране на работата и услугите Ви по време на онайн уебинарите е част от стандартните ни услуги.
Кажете край на сложните интеграции между различни платформи, създаването на онлайн събития и маркетирането им. Нашият екип от професионалисти в здравната и дигиталната индустрия ще се погрижи за правилното организиране на онлайн семинари, за да можете Вие да се фокусирате върху качествено съдържание и добавена стойност за публиката си.
Ще се постараем да увеличим количеството и качеството на Вашите онлайн последователи използвайки редица техники и подходи за поддръжка на висока ангажираност на аудиторията.

Заедно ще следим как се развива съвместната ни работа, за да сме наясно за посоката и прогреса ни. Поставянето на общи цели и измерими ключови показатели е стандартна част от процеса ни!

Our commitment

Ползите за бизнеса

  • Улеснените инструменти спомагат за представянето на вашата история със стил
  • Вие ставате все по- разпознаваеми сред клиентите
  • Спестявате време и усилия
  • Поддържане на постоянна връзка с аудиторията
  • Усъвършенстване на събитието според нуждите на аудиторията
  • Достигане на по-голям кръг от хора

Другите за нас

Ася Демирева - консултант по кърмене за Хелтико
Когато обстоятелствата налагат да можеш да консултираш онлайн, опитът показва, че с помощ от приятел всичко се случва по-бързо и по-организирано. Точно такъв верен съюзник се оказа платформата Healthyco. Честно казано аз съм от хората, които могат да прекарат живота си аналогово. Новите устройства и технологии откровено ме напрягат, защото все не успявам да се разбера с тях. Е, с това приложение нещата изглеждат елементарно дори за пълен лаик като мен. Освен, че е лесно за работа, има допълнителен елемент сигурност - екип, който отговаря за поддръжката и разрешава дребни неуредици буквално във въздуха (пациент, който не е приел всички настройки и няма активна камера, примерно). За мен работата с Healthyco е чудесно улеснение. За мен това е идеален начин да съчетая аналоговата си същност с новите технологии и възможностите, които времето, в което живеем ни дава.
Ася Демирева, Консултант по кърмене
Това не е просто платформа, свързваща лекар и пациент. Тук за нас, пациентите, работят сърцати хора, които те съпровождат от регистрацията до получаване на крайния резултат - без значение колко време и усилия ще им коства това. Силно впечатлена съм и им благодаря от сърце!
Златина Миланова, Потребител

Онлайн събитията никога не са били по-лесни

Поискайте персонализирана оферта