Life insurance institute

Информация

Ние отговаряме на потребностите на всеки клиент чрез непрекъснат активен диалог и качествено обслужване в над 100 офиса в страната.

Детайли
Phone
+359 0700 20 150
Website
https://jzibg.com
Specialties
Obstetrics and Gynecology, Internal Diseases, Orthopedics, Traumatology and Sport Medicine, Cardiology, Endocrinology, General Practitioners, Surgery, Dermatology, Otorhinolaryngology (ENT), Allergology, Gastroenterology, Physiotherapy and Rehabilitation, Pediatrics, Hematology, Rheumatology, Clinical Laboratory Medicine, Urology, Pulmology, Angiology

Physicians

ЗД

Dr. Людмила Ранкова

Allergology, Dermatology
Russian, Bulgarian

Д-р Людмила Ранкова е специалист по кожно-венерологични болести и алергология. През 1989 г. завършва медицина в МУ - гр. София, а през 1996 г. придобива специалност Кожни и венерически болести в МУ - гр. София. През 2006 г., д-р Ранкова придобива специалност Алергология в МУ - гр. София. Интересите на д-р Ранкова са насочени към алергологията и кожните болести, които в съвременните условия на живот стават все по-многолики и сериозни. Д-р Ранкова вярва, че лицето на човешкото здраве е неговата кожа, затова трябва да се грижим за нея не само външно с козметични средства, но и като поддържаме в добро здраве целия си организъм.

Consult this specialist
ЗД

Dr. Красен Иванов

Gastroenterology
Bulgarian, English

Д-р Красен Иванов е преминал обучителни курсове и е участвал с научни постери и презентации в български и европейски конгреси в градовете Рим, Виена, Барселона, Прага и Загреб. Преминал е едномесечен стаж по вътрешни болести в Москва.

Consult this specialist
ЗД

Dr. Томи Попмарков

Obstetrics and Gynecology
Bulgarian, English, Russian

Д-р Томи Попмарков е специалист акушер-гинеколог в София с над 20 години опит. Понастоящем е началник на диагностично консултативен блок в ПСАГБАЛ "Св. София" София.

Consult this specialist
ЗД

Dr. Ася Чакърова

Cardiology
English, Bulgarian

Д-р Ася Чакърова е специалист кардиолог в София с 10 години професионален опит. Извършва диагностична и терапевтична дейност в областите артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, клапни пороци и ритъмни нарушения, извършва предоперативни консултации и оценка на сърдечно-съдовия риск.

Consult this specialist