Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

ЗД

Д-р Людмила Ранкова

Алергология, Дерматология
Руски, Български

Д-р Людмила Ранкова е специалист по кожно-венерологични болести и алергология. През 1989 г. завършва медицина в МУ - гр. София, а през 1996 г. придобива специалност Кожни и венерически болести в МУ - гр. София. През 2006 г., д-р Ранкова придобива специалност Алергология в МУ - гр. София. Интересите на д-р Ранкова са насочени към алергологията и кожните болести, които в съвременните условия на живот стават все по-многолики и сериозни. Д-р Ранкова вярва, че лицето на човешкото здраве е неговата кожа, затова трябва да се грижим за нея не само външно с козметични средства, но и като поддържаме в добро здраве целия си организъм.

Започни консултация

Д-р Десислава Лекова

Дерматология
Български, Английски, Руски, Немски

Д-р Десислава Лекова е с дългогодишен опит в диагностика и лечение на кожни заболявания, лазерна терапия, криотерапия и дерматоскопия.

Започни консултация

Д-р Малена Герговска

Дерматология
Български, Английски, Немски

Д-р Малена Герговска, д.м. е специалист по кожни и венерически болести с дълъг опит и профилиране в областта на кожните алергии, контактен дерматит и алергологични тестувания.

Започни консултация

Д-р Мария Тончева

Дерматология
Български, Английски

Д-р Мария Тончева, MD е магистър по естетична медицина от университета в Ница, Франция. Тя е дерматолог, международен лектор и тренер по миниинвазивни естетични методи.
Д-р Мария Тончева е работила над 15 години в САЩ в престижна дерматологична клиника. Тя участва активно в разнообразни български и международни дерматологични конгреси и форуми.

Започни консултация

Д-р Сияна Живкова

Дерматология
Български

Д-р Сияна Живкова е специалист дермато-венеролог, член на Европейската академия по дерматология и венерология, Асоциацията на свободнопрактикуващите дерматолози и Българското дерматологично дружество.

Започни консултация

Д-р Мирослав Драголов

Дерматология
Български, Английски, Френски

Д-р Драголов има многобройни участия в национални и международни конгреси и симпозиуми в сферата на клиничната дерматология и венерология. По време на извънредните мерки срещу COVID-19 продължава развитието си, чрез множество онлайн форуми и уебинари. Овладял е световни техники за премахване на татуировки, съдове, пигментации, белези и кожни образувания. Проявява интерес за развитие в дерматологичната лазерна и конвенционална хирургия.

Започни консултация

Д-р Нели Георгиева

Дерматология
Български, Руски

Д-р Нели Георгиева-Таинова е специалист дерматолог в София с над 35 години стаж и опит в областта на дерматологията. Д-р Георгиева работи с Плазма Пен и електрокоагулатор за отстраняване на доброкачествени кожни образувания .

Започни консултация

Д-р Виолета Николаева

Дерматология
Български, Английски

Д-р Виолета Николаева завършва медицина през 2008 г. в Медицински университет - София. Своята специалност "Кожни и венерически болести" придобива през 2015 г. В момента практикува в ЦКВЗ - София.

Започни консултация