Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

Д-р Бояна Петкова

Педиатрия
Английски, Български, Немски

Д-р Бояна Петкова е лекар с над 13-годишен опит в лечението на детски заболявания и проследяване на нормалния растеж и развитие на деца. Работи като обучител в сферата на майчиното и детското здравеопазване от 2008 година, подготвила е стотици двойки за раждането и отглеждането на тяхното бебе. Част от екипа на Училище за родители “Слънчогледи”, основател на Фондация “Макове за Мери” и Фондация за палиативни грижи за деца “Ида”.

Започни консултация

Д-р Тихомир Мустаков

Алергология, Педиатрия
Английски, Български, Руски

Д-р Тихомир Мустаков сепециалист алерголог от 2000г. Придобита специалност по детски болести през 1997г. Работил като педиатър.

Започни консултация
ЗД

Доц. Вера Карамфилова д.м.

Вътрешни болести, Ендокринология
Английски, Български

Доц.д-р Вера Карамфилова практикува в Клиниката по ендокринология към УМБАЛ "Александровска" - гр. София от 2000 година. Завършва медицина през 1994 г. в МУ София, а своите специалности Вътрешни болести и Ендокринология придобива съответно през 2000 г. и 2004 г. Защитава дисертация по вътрешни болести на тема Нови биохимични и генетични маркери при неалкохолна стеатозна болест и предиабет. Преподава на студенти, стажанти и специализанти към Медицински университет – София.

Започни консултация
ЗД

Д-р Людмила Ранкова

Алергология, Дерматология
Български, Руски

Д-р Людмила Ранкова е специалист по кожно-венерологични болести и алергология. През 1989 г. завършва медицина в МУ - гр. София, а през 1996 г. придобива специалност Кожни и венерически болести в МУ - гр. София. През 2006 г., д-р Ранкова придобива специалност Алергология в МУ - гр. София. Интересите на д-р Ранкова са насочени към алергологията и кожните болести, които в съвременните условия на живот стават все по-многолики и сериозни. Д-р Ранкова вярва, че лицето на човешкото здраве е неговата кожа, затова трябва да се грижим за нея не само външно с козметични средства, но и като поддържаме в добро здраве целия си организъм.

Започни консултация

Д-р Александър Носиков

Кардиология
Английски, Български, Руски

Д-р Александър Носиков е специалист кардиолог в гр. София. През 2002 г. завършва Медицина в Медицински Университет гр. София, а през 2017 г. придобива специалност Кардиология в Медицина в Медицински Университет гр. София. Работи почти десет години във Великобритания, а преди това практикува в София и Пирдоп. Клиничните му интереси са в областите на сърдечна недостатъчност, oбразна диагностика на сърдечно-съдовата система и в частност на сърдечната недостатъчност, венозен тромбоемболизъм, клинична генетика, предсърдно мъждене нови перорални антикоагуланти, хипертония и управление на сърдечно-съдовия риск, кардио-онкология.

Активен презентатор, включително и на някои от най-големите кардиологични конгреси и конференции в Европа. Освен Български, д-р Носиков владее Английски, Руски и Гръцки.

Започни консултация

dr Райна Стоянова

Ендокринология
Английски, Български, Френски

Д-р Райна Стоянова е специалист по ендокринология и болести на обмяната в София с над 10 години медицински опит.

Започни консултация
ЗД

Д-р Красен Иванов

Гастроентерология
Английски, Български

Д-р Красен Иванов е преминал обучителни курсове и е участвал с научни постери и презентации в български и европейски конгреси в градовете Рим, Виена, Барселона, Прага и Загреб. Преминал е едномесечен стаж по вътрешни болести в Москва.

Започни консултация
ЗД

Д-р Томи Попмарков

Акушерство и гинекология
Английски, Български, Руски

Д-р Томи Попмарков е специалист акушер-гинеколог в София с над 20 години опит. Понастоящем е началник на диагностично консултативен блок в ПСАГБАЛ "Св. София" София.

Започни консултация

Д-р Петя Каменова

Хематология
Български

Д-р Петя Каменова НЕ е клиничен хематолог. Тя е специалист по Трансфузионна хематология и притежава повече от 30 години опит в областта. Тя завършва Медицински университет - София през 1991 г. и придобива специалност "Трансфузионна хематология" през 1999 г. Към момента работи във ВМА, като ръководител отделение "Управление на качеството и качествен контрол"

Започни консултация

Д-р Надежда Желева

Гастроентерология, Вътрешни болести
Английски, Български, Руски

.

Започни консултация

Доц. Ирина Иванова, д.м.

Гастроентерология, Вътрешни болести
Английски, Български

Доц. д-р Ирина Иванова е интернист, с тясна специализация в гастроентерологията и хепатология. Опит в интегриране на ултразвуковия преглед към клиничните решения. Преподавател по вътрешни болести.
Доц. Ирина Иванова дава писмена консултация само при вторичен преглед. Видео консултацията е съчетана с подготовката на писмо до лекуващия лекар на пациента (ОПЛ) или наблюдаващия го физически лекар.

Започни консултация
ЗД

Д-р Ася Чакърова

Кардиология
Английски, Български

Д-р Ася Чакърова е специалист кардиолог в София с 10 години професионален опит. Извършва диагностична и терапевтична дейност в областите артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, клапни пороци и ритъмни нарушения, извършва предоперативни консултации и оценка на сърдечно-съдовия риск.

Започни консултация