Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

Д-р Бояна Петкова

Педиатрия
Английски, Български, Немски

Д-р Бояна Петкова е лекар с над 13-годишен опит в лечението на детски заболявания и проследяване на нормалния растеж и развитие на деца. Работи като обучител в сферата на майчиното и детското здравеопазване от 2008 година, подготвила е стотици двойки за раждането и отглеждането на тяхното бебе. Част от екипа на Училище за родители “Слънчогледи”, основател на Фондация “Макове за Мери” и Фондация за палиативни грижи за деца “Ида”.

Започни консултация

Д-р Тихомир Мустаков

Алергология, Педиатрия
Английски, Български, Руски

Д-р Тихомир Мустаков сепециалист алерголог от 2000г. Придобита специалност по детски болести през 1997г. Работил като педиатър.

Започни консултация
ЗД

Д-р Людмила Ранкова

Алергология, Дерматология
Български, Руски

Д-р Людмила Ранкова е специалист по кожно-венерологични болести и алергология. През 1989 г. завършва медицина в МУ - гр. София, а през 1996 г. придобива специалност Кожни и венерически болести в МУ - гр. София. През 2006 г., д-р Ранкова придобива специалност Алергология в МУ - гр. София. Интересите на д-р Ранкова са насочени към алергологията и кожните болести, които в съвременните условия на живот стават все по-многолики и сериозни. Д-р Ранкова вярва, че лицето на човешкото здраве е неговата кожа, затова трябва да се грижим за нея не само външно с козметични средства, но и като поддържаме в добро здраве целия си организъм.

Започни консултация

Д-р Александър Носиков

Кардиология
Английски, Български, Руски

Д-р Александър Носиков е специалист кардиолог в гр. София. През 2002 г. завършва Медицина в Медицински Университет гр. София, а през 2017 г. придобива специалност Кардиология в Медицина в Медицински Университет гр. София. Работи почти десет години във Великобритания, а преди това практикува в София и Пирдоп. Клиничните му интереси са в областите на сърдечна недостатъчност, oбразна диагностика на сърдечно-съдовата система и в частност на сърдечната недостатъчност, венозен тромбоемболизъм, клинична генетика, предсърдно мъждене нови перорални антикоагуланти, хипертония и управление на сърдечно-съдовия риск, кардио-онкология.

Активен презентатор, включително и на някои от най-големите кардиологични конгреси и конференции в Европа. Освен Български, д-р Носиков владее Английски, Руски и Гръцки.

Започни консултация
ЗД

Д-р Красен Иванов

Гастроентерология
Английски, Български

Д-р Красен Иванов е преминал обучителни курсове и е участвал с научни постери и презентации в български и европейски конгреси в градовете Рим, Виена, Барселона, Прага и Загреб. Преминал е едномесечен стаж по вътрешни болести в Москва.

Започни консултация
ЗД

Д-р Томи Попмарков

Акушерство и гинекология
Английски, Български, Руски

Д-р Томи Попмарков е специалист акушер-гинеколог в София с над 20 години опит. Понастоящем е началник на диагностично консултативен блок в ПСАГБАЛ "Св. София" София.

Започни консултация

Д-р Петя Каменова

Хематология
Български

Д-р Петя Каменова НЕ е клиничен хематолог. Тя е специалист по Трансфузионна хематология и притежава повече от 30 години опит в областта. Тя завършва Медицински университет - София през 1991 г. и придобива специалност "Трансфузионна хематология" през 1999 г. Към момента работи във ВМА, като ръководител отделение "Управление на качеството и качествен контрол"

Започни консултация

Д-р Надежда Желева

Гастроентерология, Вътрешни болести
Английски, Български, Руски

.

Започни консултация

Доц. Ирина Иванова, д.м.

Гастроентерология, Вътрешни болести
Английски, Български

Доц. д-р Ирина Иванова е интернист, с тясна специализация в гастроентерологията и хепатология. Опит в интегриране на ултразвуковия преглед към клиничните решения. Преподавател по вътрешни болести.
Доц. Ирина Иванова дава писмена консултация само при вторичен преглед. Видео консултацията е съчетана с подготовката на писмо до лекуващия лекар на пациента (ОПЛ) или наблюдаващия го физически лекар.

Започни консултация
ЗД

Д-р Ася Чакърова

Кардиология
Английски, Български

Д-р Ася Чакърова е специалист кардиолог в София с 10 години професионален опит. Извършва диагностична и терапевтична дейност в областите артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, клапни пороци и ритъмни нарушения, извършва предоперативни консултации и оценка на сърдечно-съдовия риск.

Започни консултация

- Ина Иванова

Здравни консултанти
Български

Ина Иванова е медицинска сестра с дългогодишна практика в педиатричен кабинет.
Въз основа на дългата ѝ работа с децата и техните майки, и в стремежа си да е максимално компетентна и полезна на своите пациенти през 2022 г. завършва и курса на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене".
"Най-важното за мен като медицински специалист е да предоставям компетентно и подплатено със знания мнение и съвети. Новородените бебета, малките деца и техните родители преминават през дълъг и непознат за тях период и винаги имат нужда от подкрепа и отговори на възникналите им въпроси, за това ние сме длъжни да им помогнем с каквото и когато можем."

Започни консултация

- Ани Николова

Консултанти по кърмене
Английски, Български, Немски, Руски

Казвам се Ани и по професия съм акушерка. Завърших образованието си Медицински Университет София и имам над 10 години стаж в родилни клиники по професията, както и 5 години в чужбина. Започнах да се интересувам от чудото наречено кърмене, за да мога да бъда по-компетентна в отговорите, които ми се задаваха всеки ден. Завърших курс към Ausbildungszentrum Laktation und Stillen в Хамбург, това също бе и подготовка за изпита за IBCLC, сертифициран консултант по лактация и кърмене към Международният борд на Консултантите IBLCE. Най-голямата ми мечта беше да се завърна в родината и да помагам на майките в България.

Започни консултация