Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

dr Тодор Кунчев

Неврология
Български, Английски

Д-р Тодор Кунчев е невролог специалист в медицински център Oxylife и медицински център Happy Spine. С научна степен "доктор" с дисертационен труд в областта на множествената склероза. Интереси в областта на множествената склероза, дегенеративните заболявания на нервната система, мануална терапия на болките във врата и кръста с вертеброгенен произход, главоболие.

Започни консултация

Д-р Кристина Кастрева

Неврология
Български, Английски, Френски

Д-р Кастрева е специалист невролог в УМБАЛ Александровска и асистент в катедра Неврология към Медицински университет - София. Д-р Кастрева има научна и образователна степен "доктор" по научната специалност Неврология.

Започни консултация

dr Пламен Антимов

Неврология
Български, Английски

Д-р Пламен Антимов е специалист невролог с над 10 години опит и научни интереси свързани с епилепсия и мозъчносъдови заболявания (инсулти). Има 9 публикации и 14 научни съобщения в България и чужбина.

Започни консултация

Д-р Маргарита Желязкова-Спасова

Неврология
Български, Английски

Д-р Маргарита Желязкова-Спасова е невролог с повече от 5 години опит предимно в сферата на интензивната и спешна неврология.

Започни консултация

Доц. Марин Пенков

Рентгенология и образна диагностика, Неврология
Български, Английски, Руски, Немски

Доц. Марин Пенков завършва медицина през 2003 г. в МУ - София, а през 2009 г. придобива специалност "Образна диагностика". От 2009 г. работи в УМБАЛ Св. Иван Рилски, като последователно заема длъжностите лекар ординатор и началник отделение. Доц. Пенков притежава диплома по неврорентгенология, издадена от Европейско дружество по неврорентгенология и Европейски борд по неврорентгенология. Той е единственият български лекар с Европейска диплома по педиатрична неврорентгенология.

Започни консултация

Д-р Юлияна Данаилова

Неврология
Български

Д-р Юлияна Данаилова специализира неврология в УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив, Университетстка болница "Александровска" - София и УМБАЛ "Царица Йоана - ИСУЛ" - София
Работила е в Отделение по неврология в гр. Стара Загора, на което по-късно става началник.
Има придобита квалификация по доплерова сонография в неврологичната клиника МБАЛНП "Св. Наум" - София.
В момента практикува в частен кабинет.
От 2008 е пълноправен член на СКЕНАР Асоциация България и практикува като СКЕНАР терапевт.
Консултант по профилактика и подкрепа с храните и добавките на основата на микроводорасли, коладтра от крави, куркума, хиалуронова киселина, омега 3 мастни киселини на АкваСорс.

Започни консултация

Д-р Ралица Делиганева

Неврология
Руски, Български

Д-р Ралица Делиганева е специалист педиатър и детски невролог, практикуваща в МЦ Лечебницата - гр. София. През 1996 г. завършва МУ Варна, а през 2002 г. придобива първата си специалност - Детски болести. През 2011 г. д-р Делиганева придобива втората си специалност, която е Детска неврология. През 2014 г. проведожда следдипломно обучение по Електроенцефалография ( ЕЕГ ), а през 2018 г. получава сертификат за Трансфонтанелна ехография ( ТФЕ ). От 2001 г. до 2014 г. тя е работила в УМБАЛ „Света Марина“ Варна като педиатър и детски неролог, а от 2014 г. до 2021 г. - в Болница „Здравето“ София като Началник на Детско отделение.

Започни консултация

Д-р Диана Дечовска

Неврология
Английски, Български

Д-р Диана Дечовска е невролог в София с над 5 години опит и интереси в областта на неврологичните заболявания (автоимунни неврологични заболявания, съдови заболявания на нервната система, заболявания на централната и периферната нервна система, вертеброгенни заболявания, главоболие и др. Има опит в интензивната неврология, хронични, дегенеративни и съдови заболявания на нервната система). Работи с деца и възрастни в областта на хомеопатията.
След дипломирането си д-р Дечовска работи в УМБАЛ "Св. Наум" и УМБАЛ "Александровска". Практикува като лекар-невролог в Англия от 2015 г.
От 2013 г. има опит и интереси в областта на естетичната медицина: поставяне на ботокс и др.
Член е на Български лекарски съюз и Английска лекарска асоциация.

Започни консултация

Д-р Деница Димитрова е с над 5 години опит. Тя е специалист невролог в София, който диагностицира и лекува пациенти със заболявания на централната, периферната и вегетативната нервна система. От своето дипломиране до момента д-р Димитрова работи в Клиниката по нервни болести и двигателни нарушения МБАЛНП "Свети Наум" София. Част е от екипа специалисти на МЦ Медкрос София.

Започни консултация

Д-р Ирен Петрова е родена в гр. София. Завършва висшето си образование в Медицински университет гр. София. Работила е в Бърза помощ Бяла Слатина , след това в НО гр. Банкя , 28 и 20 ДКЦ. От 1995г съм главен асистент в НК на УМБАЛ „Александровска“

Започни консултация

Д-р Улаш Юнлю

Здравни консултанти, Вътрешни болести, Нутрициология, Общoпрактикуващи, Хранене и диететика, Неврология
Английски, Български, Немски, Турски

Казвам се Д-р. Улаш Юнлю, от Турция съм, но през 2019 г. се дипломирах в Медицинския университет в София. Работил съм като общопрактикуващ лекар в София. В момента работя в Германия в неврологично отделение.
Родният ми език е турски и владея български, немски и английски.

Започни консултация