Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

Д-р Надежда Желева

Гастроентерология, Вътрешни болести
Български, Английски, Руски

.

Започни консултация

Доц. Ирина Иванова, д.м.

Гастроентерология, Вътрешни болести
Български, Английски

Доц. д-р Ирина Иванова е интернист, с тясна специализация в гастроентерологията и хепатология. Опит в интегриране на ултразвуковия преглед към клиничните решения. Преподавател по вътрешни болести.
Доц. Ирина Иванова дава писмена консултация само при вторичен преглед. Видео консултацията е съчетана с подготовката на писмо до лекуващия лекар на пациента (ОПЛ) или наблюдаващия го физически лекар.

Започни консултация

Д-р Красимир Хаджилазов

Вътрешни болести, Ендокринология
Български, Английски

Завършва медицина в София през 1995 г. Във Военно-медицинска академия е работил от 2009 г. до 06.2018 г. в клиника Ендокринология. В продължение на 5 години е практикувал в приемен кабинет в болница "Токуда" в София, както и в други лечебни заведения в извънболничната медицинска помощ. Взел е множество следдипломни квалификации и специализации в областта на обменните заболявания.

Започни консултация

Д-р Виолета Маринова

Онкология, Вътрешни болести
Български, Английски, Руски

Д-р Виолета Маринова е практикуващ лекар от 1985г. Има придобити две специалности - вътрешни болести и медицинска онкология. Защитена дисертация с фокус карцином на дебелото черво. Научен интерес към иновативните лекарствени медикаменти и персонализирането на лечението на злокачествените заболявания. Съавтор в учебници по медицинска онкология, ръководство за медицински сестри и учебни книги, над 30 публикации в страната и чужбина. Обучава специализанти по медицинска онкология.

Започни консултация

Д-р Михаил Читаков

Вътрешни болести, Кардиология

Д-р Михаил Читаков завършва с отличие Медицински университет - Варна. Своите специалности по вътрешни болести и кардиология придобива съответно през 1992 и 1996 г. До 2017 г. работи в кардилогично отделение УМБАЛ - Бургас. От 2018 г. практикува като кардиолог в ДКЦ Ел Масри - гр. Бургас. Завършил е експертен модул по тъканен доплер и трансезофагиална ехокардиография.

Започни консултация

Д-р Венецио Нецов

Кардиология, Вътрешни болести
Български

Д-р Венецио Нецов е специалист с 32 годишна практика, с дългогодишен клиничен и преподавателски опит в Медицинския университет в България. Специализирал и практикувал в областта на частната болнична и извънболничва консултативна практика, както в Германия така и в България. Дългогодишен координатор и консултант в интердисциплинарните колегиуми „Трудни диагностични и терапевтични случаи” под ръководството на академик Чудомир Начев”

Започни консултация

Д-р Румен Табаков

Вътрешни болести, Кардиология

Д-р Румен Табаков е специалист кардиология и вътрешни болести с опит над 25 години , по сепециалност кардиология 15 години.

Започни консултация

Д-р Кристиана Кръстева

Вътрешни болести

Д-р Кристиана Кръстева е специалист Вътрешни болести в гр.София с много богата медицинска практика по отношение на диагностицирането на заболяванията и терапевтичния подход. Тя е управител на МЦ Медкрос. Към момента д-р Кръстева осъществява прегледи и консултации на болни с различни оплаквания – белодробни, стомашно-чревни, сърдечни, ревматични и др. Изготвя индивидуални пакети за профилактика – специализирани прегледи, диагностични дейности и изследвания.

Започни консултация

Д-р Петя Петкова-Дикова има над 15 години опит. Тя е специалист по Вътрешни болести в София и извършва консултации като интернист и ехографска диагностика. В случай че пациентът изяви желание, д-р Петкова-Дикова може да приложи както традиционната, така и хомеопатичната методика на лечение при прегледите си. Работила е в Спешна медицинска помощ в София и е деен консултант към Клиниката по гнойно-септична хирургия в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Започни консултация

Д-р Пепинка Цигова

Вътрешни болести

Д-р Пепинка Цигова е специалист по вътрешни болести и извършва ехографска диагностика на коремни органи, щитовидна жлеза и млечни жлези.
Тя завършва Медицински Университет - София през 1982 г. и има придобити специалности по вътрешни болести и гастроентерология.

Започни консултация
ЗД

Д-р Диян Ганев

Вътрешни болести, Общoпрактикуващи
Английски, Български, Немски

Д-р Диян Ганев извършва консултации свързани с оплаквания с дихателна, отделителната, стомашно-чревна система, както и такива свързани с инфекциозни заболявания. В началото на кариерата си д-р Ганев работи в сферата на тъканното инженерство. Организира научни събития с фокус върху модерни методи на лечение в специалности като ендокринология и неврология. В последствие участва в основаването на международна организация за регенеративна медицина, където автоложни продукти се използват за лечение на ортопедични, урологични, гинекологични, дерматологични и други заболявания. От март 2020 г. активно се включва в борбата срещу КОВИД-19 пандемията в голямо столично лечебно заведение, където придобива опит.

Започни консултация

Д-р Улаш Юнлю

Здравни консултанти, Вътрешни болести, Нутрициология, Общoпрактикуващи, Хранене и диететика, Неврология
Английски, Български, Немски, Турски

Казвам се Д-р. Улаш Юнлю, от Турция съм, но през 2019 г. се дипломирах в Медицинския университет в София. Работил съм като общопрактикуващ лекар в София. В момента работя в Германия в неврологично отделение.
Родният ми език е турски и владея български, немски и английски.

Започни консултация