Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

Д-р Бояна Петкова

Педиатрия
Български, Немски, Английски

Д-р Бояна Петкова е лекар с над 13-годишен опит в лечението на детски заболявания и проследяване на нормалния растеж и развитие на деца. Работи като обучител в сферата на майчиното и детското здравеопазване от 2008 година, подготвила е стотици двойки за раждането и отглеждането на тяхното бебе. Част от екипа на Училище за родители “Слънчогледи”, основател на Фондация “Макове за Мери” и Фондация за палиативни грижи за деца “Ида”.

Започни консултация

Д-р Тихомир Мустаков

Алергология, Педиатрия
Английски, Руски, Български

Д-р Тихомир Мустаков сепециалист алерголог от 2000г. Придобита специалност по детски болести през 1997г. Работил като педиатър.

Започни консултация

Д-р Джина Дундова- Панчева

Педиатрия
Български, Руски

Д-р Джина Дундова- Панчева е специалист с богат професионален опит. Завършва с пълно отличие и златен медал Английската езикова гимназия в София през 1987г., след което е приета във ВМИ, София, специалност Медицина. Придобива специалност детски болести през 2000г и се посвещава активно на специалността си, започвайки частна медицинска практика по детски болести. Към момента е и асистент към катедра по Физиология – Медицински университет гр. София.

Започни консултация

Д-р Екатерина Бърлиева

Педиатрия
Български, Английски

Д-р Екатерина Бърлиева е специалист педиатър и детски кардиолог. Има значителен опит в приложението на хранителни добавки от природен произход в профилактиката и лечението на различни състояния. Трудов стаж: Районна болница гр. Лом 1979 - 1981 г., Университетска Детска болница гр. София и Катедра по Детски болести към Медицински Университет като преподавател 1981 - 2009 г., Специализирани Болници за Рехабилитация, филиал гр. Банкя 2009 - 1012 г., ДКЦ Софиямед гр. София от 2012 г.

Започни консултация

Д-р Мариана Москова

Ендокринология, Педиатрия
Български, Руски

Д-р Мариана Москова е специалист по детски болести, детска ендокринология и болести на обмяната на веществата. Изготвя индивидуални хранителни режими за деца и възрастни с наднормено тегло.

Започни консултация

Д-р Райна Механджиева

Общoпрактикуващи, Педиатрия
Български, Руски

Д-р Райна Механджиева е общопрактикуващ лекар със специалност обща медицина и детски болести.

Започни консултация

- Д-р Деница Даскалова

Общoпрактикуващи, Педиатрия
Български, Испански, Английски, Руски

Д-р Деница Даскалова е общопрактикуващ лекар с голяма практика.Голяма част от пациентите й са бебета и малки деца.

Започни консултация

Д-р Анабела Галачева

Педиатрия
Български

Д-р Анабела Галачева е детски лекар с придобита специалност от 2013г. Майка. Човек, който се наслаждава на природата, музиката и малките ежедневни неща, който правят живота безценен.

Започни консултация

Д-р Диана Ненчева - Миличевич

Педиатрия
Български, Английски, Сръбски

Д-р Ненчева завършва Медицински университет - София през 2011г., с грамота за отличен успех. От 2010 г. до 2012 г. е доброволец в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛСМ „Пирогов“, както и в Клиниката по детска пулмология и фтизиатрия на СБАЛББ „Св. София“. През 2013 г. започва да специализира Педиатрия, а през 2021 г. придобива специалност. През 2018 г. и 2020 г. преминава обучения в Австрия на теми: "Детска пулмология" и "Детска ендокринология и нефрология".
Д-р Ненчева е педиатър, притежаващ богат клиничен опит в проследяването на физическо и НПР на кърмачета, и деца.

Започни консултация

Д-р Магдалена Богданова

Педиатрия
Английски, Български

Д-р Богданова е с интереси в областта на здравословното отглеждане на деца, профилактиката и своевременното откриване и лечение на заболяванията в детската възраст.
Има участие в 7th Congress of the European Academy of Pediatric Societies, Paris, 30th of October – 3rd November 2018.
Тя е майка на две деца. Има активен профил в Инстаграм, чрез който информира майките относно ключови теми в израстването и развитието на техните деца: @bogdanova.md

Започни консултация
ЗД

Д-р Мария Паскова

Педиатрия, Пулмология
Английски, Руски

Д-р Мария Паскова завършва медицина в МУ София през 2008 г. Своите специалности Педиатрия и Детски белодробни болести и фтизиатрия придобива съответно през 2019 г. и 2021 г. Притежава интереси в областта на източната медицина, спешната медицина, холистичната медицина и хомеопатията. Преминала е обучение по иглотерапия, хомеопатия и ехография. В момента практикува във ФСМП - Сандански и има частна практика.
Д-р Паскова консултира деца и възрастни пациенти.

Започни консултация
ЗД

Д-р Иванка Стойчовска

Общoпрактикуващи, Педиатрия

Д-р Иванка Стойчовска е семеен лекар и педиатър с над 30 години опит.

Започни консултация