Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

- Ина Иванова

Здравни консултанти
Български

Ина Иванова е медицинска сестра с дългогодишна практика в педиатричен кабинет.
Въз основа на дългата ѝ работа с децата и техните майки, и в стремежа си да е максимално компетентна и полезна на своите пациенти през 2022 г. завършва и курса на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене".
"Най-важното за мен като медицински специалист е да предоставям компетентно и подплатено със знания мнение и съвети. Новородените бебета, малките деца и техните родители преминават през дълъг и непознат за тях период и винаги имат нужда от подкрепа и отговори на възникналите им въпроси, за това ние сме длъжни да им помогнем с каквото и когато можем."

Започни консултация

- Галя Кузманова

Здравни консултанти
Български

Моля изгледайте видеото в профила преди да запазите консултация!

Аз съм сертифициран консултант по детски и бебешки сън.
Представете си бебетата да се раждаха с копче за сън! Нямаше да има толкова много изнервени деца и родители на предела на силите си.
Моята мисия е да помагам на децата и техните семейства, в нуждата от повече и по-спокоен сън. Но също и на бъдещи родители, които имат възможността да научат как да организират правилни и безопасни условия на сън на бебето в първите седмици след раждането му!
Заедно ще открием копчето за сън на Вашето дете!

Започни консултация

Д-р Улаш Юнлю

Здравни консултанти, Вътрешни болести, Нутрициология, Общoпрактикуващи, Хранене и диететика, Неврология
Английски, Български, Немски, Турски

Казвам се Д-р. Улаш Юнлю, от Турция съм, но през 2019 г. се дипломирах в Медицинския университет в София. Работил съм като общопрактикуващ лекар в София. В момента работя в Германия в неврологично отделение.
Родният ми език е турски и владея български, немски и английски.

Започни консултация

- Антония Керчева

Психотерапия, Здравни консултанти
Английски, Български

Здравейте! Казвам се Антония Керчева и съм треньор по социална и емоционална интелигентност, мотивационен коуч и консултант в метода арт терапия.

Тук съм, за да ви подкрепя в създаването на живот, в който лично и професионално, сте стабилни, уверени и в хармония с емоционалния си свят, вместо да преживявате хаос, претоварване, стрес и изтощение.

Ако търсите начин да внесете това състояние в живота си, можем да работим заедно в следните посоки:

~ да се справите с изтощението, тревожността, претовареността и стреса, като се научите да управлявате емоциите и жизнената си енергия ефективно

~ да разбирате по-добре източниците на стрес в живота си и как да се справяте умело с тях, за да спрете загубата на енергия и да започнете да усещате повече виталност и тонус

~ да създадете динамичен и изпълнен с преживявания живот, който не ви претоварва, а ви зарежда

Свържете се с мен за своята лична сесия, ще се радвам да ви подкрепя във вашите стремежи!

Започни консултация