Организиране на медицински профилактични прегледи

Нашата мисия е да предоставим най-високо качество при консултирането и организирането на профилактичните медицински прегледи.

Персонализирана оферта

Профилактичните програми за ранно откриване на патологични индикации, които да бъдат наблюдавани или лекувани, е най-сигурният начин да увеличим продължителността на живота си в добро здраве.

Какво ни отличава от останалите?

Иновативен подход

Дигитализирани резултати от проведените профилактични дейности за служителите на Вашите клиенти. Предоставяме резултатите от проведените профилактични изследвания да бъдат получени изцяло онлайн чрез персонализирани профили в Хелтико. По този начин насочени от лекар за допълнителна консултация ще могат да я проведат онлайн, дори безплатно, ако са застраховани при нашите договорни партньори. Всичко, което е нужно да направят е да предоставят актуален имейл адрес.

Иновативен подход

Модерна апаратура

Апаратурата, която се използва при извършването на прегледите притежава най-високите технологични параметри, което позволява постигане на високо качество при извършване на прегледите. Точност, ефективност и прецизност за пациентите.

Модерна апаратура

Уют и спокойствие

Медицински център в уюта, на който забравяме за неприятното усещане при мисълта, че ни предстоят медицински интервенции. Честа причина за отказ от посещение на задължителния профилактичен преглед са неприятните мисли, които се пораждат у хората, когато става въпрос за здравна структура. Обстановката, в която ще попаднат в медицинския център предразполага максимална грижа за психо-емоционалното състояние на служителите по време на провеждане на рутинните прегледи.

Уют и спокойствие

Партньор с лидери

Mедико-диагностичните изследвания се извършват в най-големите сертифицирани референтни лаборатории в България. Нашите доверени партньори ще се погрижат за безпроблемно пробонабиране и своевременни, точни резултати.

Партньор с лидери

Доверени експерти

Kонсултация в избора на по-разширен пакет от клиента според профила на служителите във фирмата. Персонализираният подход при избора на дейности, които да разширят базовия профилактичен пакет е от изключително значение, за да бъде максимално полезен резултата от проведените прегледи и изследвания.

Доверени експерти

Цена-качество

Качествената медицинска услуга, която ще получите е остойностена по начин, който я прави достъпна за потребителите. Съобразявайки се с икономическите условия в географския район, в който се намираме се стараем пациентите да получат грижи и внимание от най-добрите специалисти, за да заменим скъпоструващото лечение с малка сума отделена за профилактични дейности.

Цена-качество

Качество и безопасност

  • Планиране на удобни часови слотове за предоставяне на заложените дейности без изчакване пред кабинетите и пълна конфиденциалност поради ограничаване на достъпа на други пациенти.
  • Административен асистент, който подпомага цялостната организация на профилактичния процес
  • Здравен асистент, който подпомага безпроблемното протичане на диагностичния процес и предоставя медицински консултации при интерес да бъдат извършени допълнителни дейности.

Персонализирана оферта

Healthyco обработва Вашите данни посредством формализирани стандарти за поверителност. Научете повече на нашето Уведомление за поверителност