Търси по лекар, специалност или болница

Търси по категория

- Valentina Ilieva

Психотерапия
Български

Винаги съм имала афинитет към опознаването на хората и търсене на дълбочината в тях. Това е една от причините да избера психологията за своя професия. Вярвам, че верния път за всеки от нас е стремежът към самоусъвършенстване. Но не винаги този път може да се извърви самостоятелно. В живота има много трудни моменти, затова всеки трябва да може да си позволи да оголи емоциите си, без страх от осъждане. Смятам, че възприемането и прилагането на многовековния модел в нашето развитие и еволюция, да се справяме сами непременно, за да изглеждаме силни в очите на околните, не е необходим аспект на човешкия опит. То е не само ненужно, но и много често заплашващо здравето. Човек сам не може да види собственото си „несъзнавано“, за да успее да работи върху него. Затова в развитите общества психолозите изпълняват тази функция. Нека бъде еволюцията на мирогледа ни!

Започни консултация

- Даниела Иванова

Психотерапия
Български, Английски

Даниела Иванова притежава дългогодишен опит в обучението и развитието на професионални, и лидерски умения в големи финансови институции.
Тя е сертифициран медиатор и NLP практик, който помага на хора и организации в намирането на "печеля-печелиш" решения, спомагащи за подобряване на взаимоотношенията и създаване на по-приятна работна атмосфера.

Започни консултация

- Антония Керчева

Психотерапия, Здравни консултанти
Английски, Български

Здравейте! Казвам се Антония Керчева и съм треньор по социална и емоционална интелигентност, мотивационен коуч и консултант в метода арт терапия.

Тук съм, за да ви подкрепя в създаването на живот, в който лично и професионално, сте стабилни, уверени и в хармония с емоционалния си свят, вместо да преживявате хаос, претоварване, стрес и изтощение.

Ако търсите начин да внесете това състояние в живота си, можем да работим заедно в следните посоки:

~ да се справите с изтощението, тревожността, претовареността и стреса, като се научите да управлявате емоциите и жизнената си енергия ефективно

~ да разбирате по-добре източниците на стрес в живота си и как да се справяте умело с тях, за да спрете загубата на енергия и да започнете да усещате повече виталност и тонус

~ да създадете динамичен и изпълнен с преживявания живот, който не ви претоварва, а ви зарежда

Свържете се с мен за своята лична сесия, ще се радвам да ви подкрепя във вашите стремежи!

Започни консултация

- Калина Бахчисарайцева

Психотерапия
Английски, Български, Руски

Ключова дума: ПРОМЯНА
Калина Бахчисарайцева е психолог и когнитивно-поведенчески психотерапевт с над 15 годишен опит. Професионални интереси и терапевтичен опит основно в областта на личностовото израстване, тревожни разстройства, депресия, психотравми, зависимости. Работи с възрастни и деца с психични и поведенчески проблеми, нуждаещи се от промяна в посока повишаване качеството на живот

Започни консултация

- Златомира Димитрова

Психотерапия
Български

Смятам, че моето призвание и мисия в живота са да работя, за да помагам на хората. Всеки човек в даден етап от живота си преминава през различни изпитания. Вярвам, че през психологията може да бъде подобрено до голяма степен благосъстоянието на човешкия живот. Страх от провал, тревожност, непрестанно притеснение, чувство за вина, гняв, болка, чувство за малоценност, че не си достатъчно красив, образован или успял, непрестанно премисляне на минали ситуации, липсата на самочувствие и самоувереност, екзистенциалните въпроси за живота и смъртта. Като човек, преминал през тези житейски изпитания, вярвам, че мога и трябва да споделя наученото с други хора в нужда, чрез знания, опит, подкрепа, изслушване, емпатия и доверие.

Започни консултация

Антоанета Механджиева e специалист по психология, член на Дружеството по позитивна психотерапия в България.

Започни консултация

- Емилина Ценова

Психотерапия

Емилина Ценова е психотерапевт, член на Дружество по психоаналитична психотерапия и на БАП (Българска асоциация по психихотерапия). Има дългогодишен стаж в сферата на психичното здраве и работи на частна практика от 8 години.

Започни консултация

Д-р Георги Хранов

Психиатрия, Психотерапия
Английски, Български

Гл. ас. д-р Георги Хранов, д.м. е специалист психиатър в София с над 10 години опит.
Работил е в едни най-големите научни институции като Кеймбридж, Великобритания и Калифорнийският университет, САЩ. Председател на Научно дружество по невропсихофармакология и невронауки. Завършва Медицински университет София през 2006 г. Своята специалност Психиатрия придобива през 2012 г. Завършва следдипломно обучение по Здравен мениджмънт и здравни грижи през 2010 г. През 2014 г. придобива научна и образователна степен Доктор с дисертация на тема: "Обсесивно-компулсивно разстройство: връзка между когнитивните нарушения и етиологията и патофизиологията на болестта". Занимава се и със съдебна психиатрия. Завършва право. Практикува когнитивно-поведенческа психотерапия.

Започни консултация

- Владимир Димитров

Психотерапия
Български

Психотерапевт с повече от 11-годишна практика.
Започва да упражнява своята професия през 2010г. в специализирана болница за лечение на лица зависими от психоактивни вещества. През годините обогатява своя професионален опит в работата с жени пострадали от насилие, бездомни, работа с деца лишени от родителска грижа, деца със специални образователни потребности, първа психологическа помощ

Започни консултация

- Петя Баланова-Михайлова

Психотерапия
Български

Базирайки се на хуманистичния клиент-центриран подход, основаващ се на автентичност, емпатия, вяра в безграничния човешки потенциал и взаимно партньорство, клиента преоткрива себе си, намира решения на проблемите си, свързва се с личния си потенциал и повишава своята увереност за справяне в различни области от своя живот. Именно доверието в процеса и хората ми помагат, бързо да се свържа с тях, изграждайки взаимно доверие и общ фокус за работа.

Започни консултация

- Димитрина Проданова

Психотерапия
Български, Английски, Руски

Димитрина Проданова има 20-годишен психотерапевтичен опит с деца и родители по кризи, тревожност, страхове, дезадаптация към детска градина и училище, справяне с конфликтни ситуации и дразнители, със стрес при развод, с демотивация при учене, депресивни състояния и др.

Започни консултация

- Екатерина Воденичарова

Психотерапия
Български, Руски

Ако търсите специалист, с когото да споделите своя проблем, съществува такава вероятност, Екатерина Воденичарова да е този психолог. Тя е професионален психолог, провежда психологично консултиране и психотерапия, има гъвкаво работно време, при невъзможност да Ви бъде полезна, може да Ви свърже с други специалисти, които да Ви помогнат за да решите проблема и да продължите напред.

Започни консултация